ReHabit PDF

by Madalin Constantin

49.99 RON

Să fim realiști: de câte ori nu ai lovit bariere și efectul yo-yo în drumul tău către un stil de viață sănătos?
Acum este timpul să faci pași mici și mari, fără grabă, în încercarea ta de a pune în aplicare obiceiuri sănătoase, zi după zi.
Este timpul să încetezi să te compari cu alți oameni, pentru că fiecare are ritmul și stilul său de viață, precum și probleme, mai mult sau mai puțin importante.

Veți primi cartea ReHabit pe e-mail, în format PDF, în 24-48 ore de la efectuarea plății. În scurt timp, livrarea se va face automat după efectuarea plații.

Ți-ar fi imposibil să ai rezultatele unui sportiv sau ale unei persoane care este plătită doar pentru a arăta bine, atunci când lucrezi 8-10 ore pe un scaun la un birou, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să te descurajezi sau să renunți.
Fii un om sincer cu tine și fă tot ce poți face în fiecare zi. Începe să pui deoparte obiceiuri care nu se potrivesc cu gândurile și dorințele tale despre modul în care îți dorești să te simți și să arăți.
Pentru că, în cele din urmă, fericirea înseamnă armonia dintre ceea ce gândim, ceea ce spunem și ceea ce facem!

Ce vei găsi în carte:
*O mulțime de exerciții pentru greutate corporală, astfel încât să te poți mișca/antrena oriunde te simțiți bine și confortabil
*Secvențe de stretch și masaj pe rolă de spumă, esențiale pentru o recuperare cât mai rapidă
Rețete ușoare din câteva ingrediente pentru a-ți reface rezervele de energie ale corpului
Postul intermitent simplificat
Hrană pentru suflet

*videoclipuri demonstrative pe YouTube

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin eget felis sit amet arcu facilisis dignissim et sit amet arcu. Mauris dui risus, consequat vitae leo non, consectetur malesuada tortor. Ut mollis a velit et pretium. Aliquam ornare justo ut dui volutpat tincidunt. Sed tempor, neque in hendrerit ultrices, purus diam posuere dui, id fermentum risus felis a felis. Nulla bibendum dictum posuere. Proin eget felis sit amet arcu facilisis dignissim et sit amet arcu. Mauris dui risus, consequat vitae leo non.